dimarts, 30 de maig de 2017

CANVIS?

En Giacomo invita als seus amics a casa. Aquesta vegada no s'ha plantejat qui hi pot trobar... 

Què passa?
Quina reacció té en Giacomo?
Com ha canviat la seva reacció de l'altre vegada que van venir les seus amics?

4 comentaris:

 1. EL GIACOMO VA ANAR A TOCAR EL TECLAT AMB ELS SEUS AMICS I EL GIOVANNI APAREIX, PRIMER EL GIACOMO PARA DE TOCAR PERO ELS SEUS AMICS NO PAREN DE TOCAR I EL GIOVANNI AGAFA NINOTS I COMENÇA A TIRAR-LOS ALS AMICS I A BALLAR. DESPRÉS EL GIACOMO TORNA A TOCAR I EL GIOVANI ES POSA A LA FALDA DEL NOI QUE TOCA LA BATERIA I COMENÇA A TOCAR LA BATERIA, DESPRES VA AMB EL DE LA GUITARRA I DESPRES VA AMB ELS SEU GERMA I COMENÇEN A TOCAR ELS INSTROMENTS AMB EL RITME QUE TOCA EL GIOVANI AMB EL TECLAT.
  MARTA GIRBAU

  ResponElimina
 2. En Giacomo convida als seus amics a casa seva i es troba al seu germà, perque no vegin el seu germà en Giacomo li diu que es quedi a la seva habitació i no surt. Ha canviat molt perque el Giovanni ja no s'amaga, de fet es el centre d'atenció.

  ResponElimina
 3. En Giacomo convida els seus amics a casa però no sap qui es pot trobar. Van abaix a tocar quan de sobte arriba en Giovanni. En Giacomo para de tocar però els seus amics segueixen tocant. En Giovanni começa a jugar amb els ninots, es posa a tocar amb els amics del Giacomo. I finalment en Giovanni es posa a tocar amb el Giacomo. Jo crec que ha canviat tot molt.
  Júlia Font

  ResponElimina
 4. jo crec que el que fa es nomes per ferseel xulo davan ls amics.
  jan caparròs

  ResponElimina